raindrops

Συνεδρίες θεραπείας μέσω Skype ή τηλεφώνου
εύκολα, προσιτά & αποτελεσματικά

Καλωσήρθατε στο δικτυακό τόπο ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής ψυχολογίας από το TherapyNet.gr του κυρίου Κωνσταντινίδη Ιωάννη (βλέπε σύντομο βιογραφικό).

Το TherapyNet.gr είναι μία υπηρεσία παροχής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής ψυχολογίας που χρησιμοποιεί, πέρα από την προσωπική επαφή, το διαδίκτυο  και το τηλέφωνο ως μέσα επικοινωνίας μεταξύ του θεραπευτή και του θεραπευομένου. Οι συνεργαζόμενοι ψυχολόγοι είναι επαγγελματίες με μακρόχρονη εμπειρία, άρτιες πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, κάτοχοι της ανάλογης άδειας άσκησης επαγγέλματος και εφαρμόζουν πιστά τον κώδικα δεοντολογίας του ψυχολόγου.face

Η ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική μέσω του διαδικτύου είναι αναγνωρισμένες μορφές παρέμβασης γνωστές, επίσης, και ως τηλεδιάσκεψη,  e-therapy, online ψυχολογική στήριξη, Internet psychotherapy, Video-conference therapy, on-line συμβουλευτική ψυχολογία κ.ά.Το κόστος της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής online είναι, επίσης, χαμηλότερο λόγω των μειωμένων λειτουργικών εξόδων της.

Το TherapyNet.gr αποσκοπεί στο να προσφέρει ψυχολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας κυρίως, σε πρόσωπα που δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο και χρήματα στις μετακινήσεις ή αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Άλλοι, πάλι, υποφέρουν από φοβίες, κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη και αδυνατούν να μετακινηθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ψυχολογική υποστήριξη ή ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως είναι η εναλλακτική λύση. Κάνει την εκμυστήρευση ευαίσθητων θεμάτων ευκολότερη και συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη εξέλιξη της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας.(βλέπε σχετικο άρθρο).

 

Τηλέφωνα :  210-4296270 ή  6979146622

 Διευθύνση μέσω SkypeTherapyNet.gr

  Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   Γραφείο : Σιμήτου 27α, Πειραϊκή, Πειραιάς

Οι υπηρεσίες μας μέσω του TherapyNet.gr αποσκοπούν στο να βοηθούν άτομα να αντιμετωπίζουν με επάρκεια την κατάθλιψη, το πένθος, το άγχος, τις κρίσεις πανικού, τις φοβίες, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, τις δυσχέρειες στην επικοινωνίας, τα οικογενειακά ζητήματα με το σύντροφο ή τα παιδιά, θέματα εφηβείας, τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον κοινωνικό δισταγμό, την αντιμετώπιση έντονων προκλήσεων ή διλημμάτων, την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια και πολλά άλλα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας και της ομαλής εξέλιξης του ανθρώπου.

Ωστόσο, η online ψυχολογική στήριξη δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να προάγουμε την ψυχική υγεία των συνανθρώπων μας. Στο γραφείο μας στον Πειραιά, καθημερινά, πάνω από 23 χρόνια, με την κλασσική μέθοδο των συνεδριών μεταξύ θεραπευτή και θεραπευομένουδεχόμαστε ανθρώπους, από την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και του λεκανοπεδίου, που αναζητούν να εμβαθύνουν στη συμπεριφορά τους ή χρήζουν ψυχοθεραπείας καθώς αντιμετωπίζουν ζητήματα στα οποία καλούμαστε να ενσκήψουμε.  Η κατάθλιψη, το πένθος, οι κρίσεις πανικού, οι αγχώδεις διαταραχές, οι σεξουαλικές αποκλίσεις, οι διαταραχές διάθεσης καθώς και άλλα σημαντικά ζητήματα, οικογενειακά, σχέσεων, παιδιών και εφήβων, είναι μερικές από τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Η μεγάλη μας πρόκληση ν’ ανταποκριθούμε σ’ εκείνους που αναζητούν μία άλλη, ανώτερη, ποιότητα ζωής –όχι μέσα από την πληθώρα των υλικών αγαθών και του υπερκαταναλωτισμού– αλλά μέσα από την αγάπη, τη γαλήνη, την πληρότητα, την αλληλεγγύη, τη δημιουργία και την πραγμάτωση των δυνατοτήτων, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους οικείους τους.